joi, 26 martie 2020

Articolul 1

Bună ziua, suntem studenți la Facultatea de Economie și Administrare Afaceri Iași Marin Liviu-Neculai și Mihăilescu Oana-Mihaela,grupa 2, specializarea Marketing, scopul acestui eveniment caritabil este de a strânge bani pentru ajutarea copiilor din orfelinate, în situația de față fiind vorba de un meci de fotbal caritabil între Echipa Vloggerilor și Echipa Prezentatorilor Radio.


,,Realizat în scop educațional"

Articolul 2

Meciul de fotbal este un eveniment de tip caritabil care are drept scop ajutarea copiilor din orfelinate.
Așa cum am afirmat în primul articol meciul are loc între Echipa Vloggerilor și Echipa Prezentatorilor Radio. Evenimentul acesta are loc pe stadionul din Iași, duminică 5 aprilie, la ora 18:00. Pentru biletele de intrare sunteți așteptați în fața stadionului la chișeul special amenajat unde fiecare persoană plătește căt vrea pentru acest eveniment.
La acest meci de fotbal caritabil sunt așteptate în general persoanele care sunt interesate de acest tip de eveniment, în principal persoanele care doresc să ajute copii din orfelinate. Pe de altă parte, la acest meci de fotbal sunt așteptate și persoanele pasionate de acest sport și care își doresc să vadă cum se desfășoară un meci de fotbal între două echipe din categorii sociale diferite dar cu aceeași pasiune.



                  ,,Realizat în scop educațional"

Articolul 3

Programul după care acest eveniment caritabil de pe 5 aprilie este următorul:
1.La ora 14:00 are loc o sesiune de întrebări și răspunsuri între participanții la acest eveniment și spectatorii.
2. La ora 16:00 se organizează o sesiune de fotografii plătite cu jucătorii meciului de fotbal, iar banii de pe fotografii vor fi donați.
3.  La ora 18:00 începe meciul de fotbal.


,,Realizat în scop educațional